Посета Косову, јун, 2017.

11. и  12. Јуна, представници Сувереног Војног Витешког Реда Змаја и кабинета ЊКВ Принца Владимира су посетили Косово и Метохију.

Првог дана је одржан састанак у манастиру Бањска са Оцем Данилом, игуманом манастира. Договорени су пројекти за будућу помоћ у вези са наставком радова на манастиру и конаку а овом приликом је уручена и новчана помоћ у име реда и кабинета.

Истог дана је одржан састанак у Косовској Митровици са представницима Срба и елаборирани су планови за реакцију у случају могуће албанске агресије на српски део града који је упориште српског присуствау покрајини. Следећег дана организован је одлазак у Високе Дечане и разговор са братством манастира око помоћи српским енклавама као и самом манастиру. Овом приликом је такође уручена новчана помоћ

Посета Принца Владимира, јун, 2017.

ЊКВ Принц Владимир Карађорђевић и ЊКВ Принцеза Бригита су од 9. до 12. јуна посетили Србију. Овом приликом, Принц Владимир је посетио свој кабинет у Београду и одржао низ састанака.

У организацији кабинета и Сувереног Војног Витешког Реда Змаја, организована је посета Опленцу и сусрет са челницима организација које подржавају ЊКВ Принца Владимира.

Овом приликом су детаљно разрађене стратешке и тактичке опције интензивирања присуства Принца Владимира у отаџбини као и оне у вези са помоћи Србима и манастирима на КиМ.

Састанак ЊКВ Принца Владимира са Александром Дугином и Леонидом Савином, март 2017.

ЊКВ Принц Владимир и ЊКВ Принцеза Бригита су са нашли са професором Александром Дугином и г. Леонидом Савином у Москви, 21. марта ове године. Тема овог састанка су били видови сарадње између Реда Змаја и кабинета ЊКВ Принца Владимира са нашим руским партнерима као и конкретни пројекти интензивирања односа између Русије и Србије.

Интервју ЊКВ Принца Владимира за руску телевизију, март 2017.

ЊКВ Принц Владимир је дао више од једног сата дуг интервју за руску телевизију ТВ Катехон током свог боравка у Москви марта ове године. Теме интевјуа су се протезале од позиције идеје монархијеу Србији у овом тренутку, преко деловања Реда Змаја и кабинета ЊКВ Принца Владимира, све до глобалних геополитичких питања. Следи део интервјуа који је у вези са деловањем Сувереног Војног Витешког Реда Змаја на обнови традиције и интензивирању односа између Русије и Србије:

https://www.youtube.com/watch?v=ooVWW-X_w90&feature=youtu.be

Састанак са Владиком Порфиријем, март 2017.

У Загребу, 11. Марта, 2017. је одржан састанак између  Његовог Високопреосвештенства Митрополита загребачко- љубљанског Порфирија и г. Дејана Дамњановића као представника Кабинета ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Сувереног Војног Витешког Реда Змаја. Тема састанка који је одржан у просторијама Владике Порфирија је било представљање стратешких одредница кабинета као и планирање пројеката помоћи Кабинета ЊКВ Принца Владимира и Реда Змаја Епархији загребачко – љубљанској. Овом приликом се захваљујемо Његовом Високопреосвештенству на љубазном пријему и сугестијама.